Storgata 3, 1890 Rakkestad + (47) 920 17 085
title image

Husrens

Vil du vite mer om hva jeg kan tilby? Ta kontakt.

Husrens

Flere opplever uforklarlige hendelser eller tunge energier i hjemmet sitt. Sint, trist, sliten eller irritabel er følelser man kan oppleve når man bor i et hus med åndelig aktivitet. Andre opplever uforklarlige hendelser, som dører som smeller igjen, kulde, lyder og ting som flytter på seg. Dette kan være en uavklart konflikt eller en som ikke har gått over til den andre siden. Da kan jeg hjelpe deg med dette og også gi huset beskyttende energi i form av lys og kjærlighet.

Det kan imidlertid skje at uroen i huset ligger som flere lag, eller i flere nivåer. Eksempelvis at i et gammelt hus kan åndelig aktivitet fra flere tidsepoker forekomme. Da kan det være nødvendig å ha dialog i tiden etter at jeg har vært der, i enkelte tilfeller å foreta husrensen i to omganger.

På den måten sikres det at vi oppnår et varig positivt resultat. Med 10 års erfaring med husrens og har jeg aldri opplevd ikke å lykkes.


Gjennomføring/garanti:

Vi avtaler et tidspunkt hvor jeg kommer på besøk. Gjennomgangen tar fra 1 – 2 timer.

Etter besøket er jeg tilgjengelig for dialog i et halvt år etterpå. Skulle det være nødvendig kommer jeg tilbake etter første besøk i løpet av denne perioden.

***

Pris: Kr 3000,- / kjøretillegg tilkommer  /  ½ års garanti er inkludert.